Koper
Apecs brend

Filozofija Apecs

Apecs (lat. Apex) pomeni vrh. Podjetje si prizadeva za to, da bi bilo najboljše, kar je razvidno iz njegovega imena in filozofije. Biti najboljši – za nas to pomeni delati izdelke, od katerih imajo ljudje maksimalno korist. Inovacij in novih tehnologij ne ustvarjamo zaradi slave, prav tako ne dajemo v ospredje donosnosti naših poslovnih odločitev. Uspešni smo zaradi naše nespremenjene prioritete – to so potrebe in želje naših kupcev.
Za to, da bi še naprej izboljševali vaše življenje, se vsak dan učimo in rastemo na profesionalni ravni.

Dejavnost Apecs

 • Zagotavljanje vaše varnosti
 • Skrb za vašo komfortnost
 • Pomoč pri ustvarjanju vašega edinstvenega interierja
Vizija Apecs

Delamo za udobje in varnost vašega doma

Zgodovina razvoja Apecs
Podjetje je začelo delati na ruskem trgu v letu 1992. Dolgo časa se je ukvarjalo z distribucijo ključavnic, ki so bile proizvedene tako na domačih kot tudi na evropskih tleh.

Apecs – najbolj izkušeno podjetje na trgu!

Trgovina je prestala velike spremembe. Zahteve kupcev so postale bolj obsežne. Pomembne so postale zlasti visoke tehnične karakteristike, dostopnost do sodobnih funkcionalnih možnosti ter evropski dizajn. Prav takrat pa je bila na podlagi izkušenj z ruskimi in evropskimi tovarnami sprejeta odločitev o ustanovitvi lastne blagovne znamke – Apecs.
Rezultat dela, ki je bilo vloženo v ustanovitev Apecs, je postala produkcija, ki ustreza zahtevam sodobnega kupca.

Oblikovala so se osnovna načela nove blagovne znamke:

 • Stabilna kakovost
 • Primerna cena
 • Evropski dizajn
 • Visoke tehnične karakteristike

Tekom celotnega obdobja oblikovanja blagovne znamke Apecs, so bile njene naloge slednje:
 • Določiti optimalno ceno izdelkov, ki bo zadovoljila kupca
 • Vložiti v produkcijo maksimum funkcionalnih in kakovostnih karakteristik, hkrati pa ohraniti dostopno ceno
 • Ohranjati stabilnost kvalitete izdelkov pri vseh možnih spremembah na trgu

Kljub težki in dolgoročni poti razvoja, je vodstvo podjetja Apecs prepričano, da je izbralo pravo strategijo, zato se do dandanes prioritete podjetja tudi niso spremenile.

«Če bi oglaševalci porabili več denarja, ki ga porabijo za oglaševanje, za izboljšavo svojih izdelkov, potem njihova produkcija sploh ne bi potrebovala oglaševanja!»
William Penn Adair Rogers

Apecs danes

Danes se izdelki Apecs uspešno prodajajo v 13 državah. Predstavništva podjetja Apecs najdemo v Rusiji, Ukrajini, na Kitajskem, v Veliki Britaniji in Sloveniji. Apecs nudi tudi direktne zabojne pošiljke v Kazahstan, Belorusijo, pribaltske države, Moldavijo, Uzbekistan, Gruzijo, Armenijo, Azerbajdžan in Kirgizijo.

Apecs – evrazijska blagovna znamka!

Asortiment Apecs vključuje 10 blagovnih skupnih: od ključavnic in garniture do optike in samozapiral – skupaj več kot 2000 izdelkov. Odsotnost reklamacij in pozitivni odzivi na izdelke blagovne znamke Apecs pričajo o visoki kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč pravilni politiki podjetja, stalni skrbi za kakovost in zvestim partnerstvom, je podjetje Apecs uspelo ustvariti trdne odnose z največjimi proizvajalci vhodnih in notranjih vrat, ključnimi »DIY« trgovinami. Poleg tega je podjetje ustvarilo predstavništva v vsakem ruskem mestu ter državah nekdanje SZ.

Kakovost Apecs

Za zagotovitev neprekinjene produkcije visoko kakovostnih izdelkov Apecs, ima podjetje svojo pisarno tudi v Pekingu od leta 2000. Od leta 2008 ima podjetje lastno proizvodnjo na Kitajskem (Šanghaj).

Uslužbenci pekinške pisarne Apecs opravljajo številna dela:
 • monitoring tovarn, zato da bi izbrali samo najboljše izdelke
 • kontrola kakovosti izdelkov
 • modernizacija in izboljšanje proizvodnega blaga
 • redne analize cen na trgu surovin za nadzor tovarniških cen
 • dizajn

V času svojega obstoja je pekinška pisarna obiskala več kot 300 tovarn. Analizirana je raven proizvodnje, sistem kontrole kakovosti in sistem menedžmenta vsakega podjetja. Trenutno Apecs sodeluje s 47-imi tovarnami. Večina izmed teh tovarn, s katerimi Apecs posluje, je osredotočena na evropski in ameriški trg – imajo pa sporazum za ekskluzivno dostavo izdelkov v Rusijo, samo pod blagovno znamko Apecs. V tovarnah na Kitajskem dela 22 inženirjev, ki skrbijo za kakovost podjetja Apecs.
Apecs je edinstveno podjetje s ključavnicami, ki ima lasten laboratorij za kontrolo kakovosti produkcije, in sicer od leta 2009. Laboratorij ima več kot 20 vrst naprav za testiranje ključavnic in vratne garniture. Testiranja potekajo z visokimi obremenitvami, kontrolo kakovosti galvanizacije in trpežnosti oziroma vzdržljivosti (življenjska doba).
Na trgu ne obstajajo podjetja, ki bi imela podobno raven kontrole kakovosti proizvedenih izdelkov.
Z uvajanjem najboljših mednarodnih postopkov in uporabo lastnega tehničnega razvoja, se Apecs dinamično razvija ter gleda samozavestno v prihodnost.


Navdihuje nas želja, da bi vaš dom bil boljši!Imetnik pravic
Imetnik pravic blagovne znamke Apecs na območju Ruske federacije je zaprta delniška družba »Garvinton Rus«.
Naslov: Varšavska avtocesta 37, p. p. 91, 115127 Moskva.