Koper

POLITIKA ZASEBNOSTI

ahvaljujemo se vam, da ste obiskali našo spletno stran apecs.com. S spodaj navedeno informacijo bi radi pojasnili politiko pridobivanja, shranjevanja in obdelovanja podatkov, ki jih prejemamo na naši spletni strani. Prav tako vas obveščamo o uporabi vaših osebnih podatkov.

KAJ SO TO »ZAUPNI PODATKI«?

Zavezani smo k varovanju zasebnosti oziroma osebnih podatkov strank, ki bi lahko bili identificirani na kakršen koli drug način, in ki obiščejo spletno stran ter se poslužujejo njenih storitev (v nadaljevanju – »storitve«). Zaupnost se nanaša na vse podatke, ki jih apecs.com pridobi o uporabniku medtem, ko se je ta poslužuje in, ki so načeloma lahko v korelaciji s podatki določenega uporabnika. Sporazum se nanaša tudi na spletne strani partnerskih podjetij, s katerimi imamo sklenjena sodelovanja (v nadaljevanju – »partnerji«).

PRIDOBITEV IN UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Spletna stran apecs.si pridobi vaše osebne podatke, ko se registrirate, uporabljate naše storitve oziroma izdelke, ko ste na spletni strani, a tudi takrat, ko uporabljate storitve naših poslovnih partnerjev. Prav tako lahko dobimo vaše podatke po tem, ko se strinjate s to »politiko zasebnosti« naše spletne strani, četudi niste zaključili postopka registracije. Osebni podatki, ki so zbrani na tej spletni strani v postopku registracije, a tudi pri izpolnjevanju naročila ter prejetju katere koli storitve, vključujejo vaše ime, priimek, poštni naslov, e-mail in telefonsko številko. Poleg tega pa vas lahko prosimo za informacije o vaših navadah, interesih, vrstah izdelkov in storitvah, ki jih ponujajo poslovni partnerji naše spletne strani in katere vam tudi mi sami lahko ponudimo.
Vsak vaš osebni podatek, ki bo pridobljen na spletni strani, ostane vaša last. V primeru, ko nam posredujete svoje osebne podatke, nam zaupate, da jih lahko uporabljamo za katero koli zakonito zadevo, vključno (brez omejitev) z: A. naročilom izdelka ali storitve, B. predajo vaših osebnih podatkov tretji osebi, zato da bi se naročilo izdelka ali storitve izpeljalo do konca, C. prikazom reklamnih ponudb s pomočjo telemarketinga, poštnega marketinga, pojavnih oken in oglasnih pasic (bannerjev), Č. preverjanjem, prijavo, odjavo, izboljšanjem vsebine in pridobitvijo povratne informacije.
Strinjate se, da vas lahko kontaktiramo kadar koli, v zvezi s posodobitvami in/ali katero koli drugo informacijo, za katero menimo, da je povezana z nadaljnjo rabo naše spletne strani. Prav tako si pridržujemo pravico, da lahko posredujemo podatke sedanjega ali prejšnjega uporabnika v primeru, ko menimo, da je zlorabil našo spletno stran (opravljanje nezakonite dejavnosti). Tudi poslovnim partnerjem te spletne strani lahko posredujemo podatke o uporabnikih, ki so že bili seznanjeni s ciljno oglaševalsko kampanjo, zato da bi se oblikovale bodoče kampanje in posodobitve podatkov o obiskovalcu, ki se jih uporablja za pripravo statističnih podatkov.

POVEZAVE (LINKI) PARTNERJEV

Ne odgovarjamo za točnost, zaupnost in sporazume med uporabniki in katerim koli poslovnim partnerjem, ki se lahko oglašujejo na naši spletni strani. Sleherni reklamni material pripadajočega poslovnega partnerja, ki je objavljen na naši strani, ni nikakor povezan z našo stranjo.
apecs.si avtomatično prejema in zapisuje na strežnik dnevnik tehničnih podatkov z vašega brskalnika: IP naslov, piškotke, zahtevane izdelke in obiskane strani. Ta podatek se zapiše zato, da se izboljša kakovost podpore uporabnikom apecs.com. Prav tako zahtevamo e-poštni naslov (e-mail), ki je potreben za prijavo v sistem, za hitro in varno obnovitev gesla ali za to, da bi se administracija apecs.com lahko povezala z vami tako v nujnih primerih (na primer ob težavah s plačili), kot tudi za poslovno korespondenco v primeru izvajanja storitev. Ta naslov ne bo nikdar uporabljen za morebitna sporočila, na katera se niste izrecno prijavili.

VAŠA IZBIRA UPORABE PODATKOV

Med postopkom registracije in/ali, ko na našo spletno stran pošljete svoje osebne podatke, imate možnost, da se s predlogom za predajo vaših osebnih podatkov našim poslovnim partnerjem ali tretjim osebam strinjate ali ne, in sicer za to, da bi jih uporabljali za namene trženjskega komuniciranja. V primeru, da stopi z vami v stik kdor koli izmed teh partnerjev, ste jih dolžni obvestiti o svojih preferencah glede uporabe vaših osebnih podatkov. Ne glede na vse zgoraj našteto, mi lahko sodelujemo s partnerji, in sicer tako, da lahko (samostojno ali preko njihovih partnerjev) objavljajo ali ustvarijo edinstvene piškotke, ki se shranijo na vaš spletni brskalnik.
Ti piškotki omogočajo prikaz bolj prilagojenih oglasov, vsebine in storitev, ki vam jih ponujamo. Za obravnavo teh piškotkov lahko posredujemo edinstveno šifriran ali zgoščevalno funkcijo (ki ni berljiva) identifikatorja, ki je povezan z vašim e-poštnim naslovom, spletnimi oglaševalci, s katerimi sodelujemo in kateri lahko shranijo piškotke na vaših računalnikih. Noben osebni podatek, po katerem vas lahko identificiramo, ni asociiran z datoteko piškotkov. Odjava piškotkov na vašem računalniku je možna v nastavitvah spletnega brskalnika.

NEIDENTIFICIRANI OSEBNI PODATKI

Pridržujemo si pravico zbrati vaše neidentificirane osebne podatke, ko obiščete različne strani naše spletne strani. Ti podatki vključujejo (brez omejitev): vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, vaš IP naslov, vrsto operacijskega sistema, in ime domene vašega ponudnika internetnih storitev. Omenjene podatke uporabljamo za izboljšanje videza in vsebine naše spletne strani, a tudi za to, da bi vi lahko prilagodili svoje delo na spletu. Prav tako lahko te podatke uporabimo za analizo uporabe spletne strani, kot tudi za ponudbo izdelkov oziroma storitev. Pridržujemo si tudi pravico do uporabe agregiranih oziroma združenih podatkov o naših obiskovalcih za namene, ki niso zakonsko prepovedani. Ti podatki predstavljajo informacijo, ki opisuje demografijo, uporabo in/ali značilnosti naših uporabnikov kot splošne skupine. Z dostopom in zagotovitvijo osebnih podatkov, nam dovolite da lahko to informacijo posredujemo našim poslovnim partnerjem.
Uporabljamo lahko tudi piškotke za izboljšanje uporabe spletne strani. Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih shranimo na vaš brskalnik za shranjevanje vaših preferenc in nastavitev. Piškotke uporabljamo za razumevanje uporabe strani, za prilagoditev vaše uporabe interneta in za izboljšavo vsebine in ponudbe na naši spletni strani.

MLADOLETNIKI

Ne shranjujemo podatkov mladoletnih oseb, torej oseb, ki so mlajše od 18 let. Nobena informacija/podatki na tej spletni strani ne sme biti posredovana mladoletnim osebam. Starše pa opozarjamo in jim svetujemo, da nadzirajo uporabo interneta svojih otrok. Prizadevali si bomo skrbeti za varnost, torej preprečevanje dostopa do vaših osebnih podatkov nepooblaščenim osebam, vendar pa noben prenos podatkov preko interneta, mobilne naprave ali preko brezžične naprave, ne more jamčiti 100% varnosti. Nadaljevali bomo tudi s izboljšavo varnostnih sistemov, upoštevajoč nove tehnologije in metode. Močno vam priporočamo, da nikomur ne razkrivate svojega gesla. V primeru, da pozabite svoje geslo, vas prosimo, da priložite dokument, ki potrjuje vašo identiteto in poslali vam bomo elektronsko pošto s povezavo, ki vam bo omogočila ponastavitev gesla. Ne pozabite, da imate vi nadzor nad podatki, ki nam jih sporočate pri tem, ko uporabljate naše storitve. V končni fazi ste sami odgovorni za ohranitev zaupnosti svoje identitete, gesla in/ali katerega koli drugega osebnega podatka, ki se nahaja v vaši lasti v procesu uporabe storitev.

Ne odgovarjamo in ne moremo vplivati na uporabo podatkov, katere sami posredujete, preostalim oziroma tretjim osebam, zato morate biti previdni pri izbiri teh posredovanih osebnih podatkov. Prav tako nismo odgovorni za vsebino osebnih podatkov, ki jih dobite od drugih uporabnikov preko storitev, hkrati pa nas odvezujete od vseh odgovornosti v zvezi z vsebino osebnih podatkov ali drugih informacij, ki jo lahko dobite z uporabo storitev.
Ne moremo vam jamčiti in ne prevzemamo odgovornosti za preverjanje točnosti podatkov ali drugih informacij, ki jih posredujete tretjim osebam. Odvezujete nas od vseh odgovornosti, ki so vezane na uporabo podobnih osebnih podatkov ali informacij o drugih.

SPORAZUM

Z uporabo te spletne strani in/ali s soglasjem prejemanja informacij preko elektronske pošte, se strinjate tudi s to »politiko zasebnosti«. Pridržujemo si pravico, da po lastni odločitvi lahko kadarkoli spremenimo, dodamo in/ali izbrišemo del te »politike zasebnosti«. Vse spremembe »politike zasebnosti« pričnejo veljati takoj po njihovi objavi na spletni strani. Prosimo vas, da redno preverjate to spletno stran in ste pozorni na posodobitve. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani in/ali soglasje za našo e-mail komunikacijo, zaradi objave sprememb »politike zasebnosti«, pomeni, da se strinjate z vsemi spremembami.