Koper

Podjetje Apecs je v obdobju nekaj let aktivno sodelovalo na specializiranih sejmih tako na ruskih, kot tudi na mednarodnih tleh. Razstavna dejavnost je ena izmed najpomembnejših načinov promocije svojih izdelkov.

Apecs na sejmu

Prodajalci so od nekdaj hodili s svojimi izdelki na sejme, zato da bi jih lahko drugim pokazali. To je odlična priložnost za srečanje s poslovnimi partnerji, vzpostavitev dialoga s konkurenti in pridobivanje povratnih informacij od uporabnikov naših izdelkov ter iskanje novih načinov za vzajemno koristno sodelovanje. Z rednim sodelovanjem na takih specializiranih sejmih podjetje Apecs potrjuje visoko kakovost svojih izdelkov.

Apecs na sejmuApecs na sejmu

Omeniti velja tudi dejstvo, da ima na ta način podjetje Apecs možnost, da svoje novosti predstavi na svetovni ravni. Predstavljene vzorce in novosti se na sejmih lahko preizkusi od blizu, hkrati pa se dobi izčrpne odgovore o značilnostih in prednostih predstavljenih modelov.
Razstavni prostor je kraj, kjer poteka stalna izmenjava izkušenj v prijetni in hkrati poslovni atmosferi. Tu se odraža dejanski tržni trend, kupci pa se lahko pogovarjajo o svojih željah neposredno s proizvajalcem.